PILNE . POLE ROWNOLEGŁOBOKA
XYZ: Oblicz pole rownoległoboka o bokach 7i10 oraz kacie rozwartym 120 stopni .pilne
7 gru 15:30
Kacper:
pole równoległoboka? Znasz języka polskiego?
7 gru 15:33
XYZ: "JĘZYKA POLSKIEGO" SERIO ?
7 gru 15:34
Janek191:
Równoległoboku !
7 gru 15:38
Janek191:
P = a*b*sin 60o =
7 gru 15:39
XYZ: Dobra popełniłem błąd bo pisałem to w pośpiechu ale ten cały Kacper poprawia mnie a sam robi
dwa błedy..
7 gru 15:41
Janek191:
To był żart
7 gru 15:42
XYZ: Nie no bekaa leze
7 gru 15:43
Kacper:
7 gru 15:44
Janek191:
| | √3 | |
P = 10*7*sin 60o = 70* |
| = 35√3 [j2] |
| | 2 | |
7 gru 15:45
XYZ: Dzięki Janek , Kacper idź pakować książki na jutro.
7 gru 15:47
daras: to leż dalej

ja takie posty w stylu Pilne

bo gram w Dooma albo idę na piwo olewam
ciepłym moczem
7 gru 15:48
XYZ: NIECHCEM ALE MUSZEM (kacper poprawiaj buendy)
7 gru 15:51