matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zespolone
...:
zespolone z
4
−3z
2
−4=0 z
2
=t t
2
−3t−4=0
√
delta
=5 t
1
=−1 t
2
=4 co mam dalej zrobić
7 gru 13:33
Janek191:
z
2
= − 1 = i
2
⇒ z
0
= − i z
1
= i i z
2
= 4 ⇒ z
2
= 2 z
3
= − 2
7 gru 13:40
stude:
Janek pomożesz ?
7 gru 13:41
...:
dzięki
7 gru 13:41