pochodna
kyrtap: Pochodna z (−e−t) ' ile jest równa?
7 gru 01:01
jakubs: f(x)=−e
−t
f'(x)=−e
−t * (−t)'
7 gru 01:02
kyrtap: dzięki jakubs
7 gru 01:04
kyrtap: korzystasz ze złożenia dobrze kumam?
7 gru 01:05
jakubs: Tak
7 gru 01:06
kyrtap: nie śmiej się jeszcze tego nie ogarniałem a chcę policzyć całkę z fizyki
7 gru 01:07
jakubs: Nie śmieje się

Całeczki <3
7 gru 01:09
kyrtap: a jak, tylko tak
7 gru 01:10
kyrtap: jakubs jak na studiach
7 gru 01:11
jakubs: Gdyby nie programowanie to byłoby fajnie

U Ciebie ?
7 gru 01:11
kyrtap: Programowanie też mnie dobijało w liceum

u mnie luzik bez szału
7 gru 01:14
kyrtap: tajemnicza wieża Hanoi już była
7 gru 01:14
jakubs: Chyba coś takiego było
7 gru 01:17
WueR:
Nie do konca jest tak jak w poscie z godziny 1:02. Jesli −e−t jest funkcja zmiennej x, to
wtedy (−e−t)' =0.
7 gru 09:52
daras:
7 gru 09:59