matematykaszkolna.pl
. bezendu: Dowód Udowodnij Hipoteza Riemanna, pomoże ktoś ?
6 gru 19:09
bezendu: Hipotezę*
6 gru 19:10
razor: powodzenia emotka
6 gru 19:10
bezendu: Dzięki, ale może ktoś jedna wie i się podzieli dowodem ?
6 gru 19:11
kyrtap:
6 gru 19:11
razor: nie ma dowodu tej hipotezy... dlatego jest hipotezą a nie twierdzeniem skąd zadanie?
6 gru 19:12
Gray: Zbyt dużo pisania... Z którym dokładnie fragmentem masz kłopot?
6 gru 19:12
......:: Zapytaj "siostrę oddziałową", może wypuści ..... delikwenta od dowodów
6 gru 19:13
bezendu: Od profesora. Stawia 5,5 na koniec i daję 1 dolarów
kyrtap: za 1 dolca się nie opyla
bezendu: milion
6 gru 19:14
Gray: Problem zszedł już z listy zadań za milion dolarów...
6 gru 19:15
bezendu: Od kiedy ?
6 gru 19:16
Gray: Nie pamiętam. Czytałem o tym jakiś czas temu.
6 gru 19:19
Kacper: Chętnie bym sam o tym poczytał. emotka
6 gru 19:22
6 gru 19:23
Metis: A do miliona dolarów to chyba hipoteza nadal widnieje na liście problemów milenijnych. Ktoś przesłał pracę, ale jest ona sprawdzana ( informacja na końcu filmu nr 1 )
6 gru 19:25
Gray: Ja nie napisałem, że ktoś rozwiązał ten problem... Jak rozwiążesz, to gwarantuję Ci, że znajdę takich, którzy dadzą więcej niż milion emotka I tak na tym zarobią...
6 gru 19:30
Metis: emotka
6 gru 19:32
lwg: Najwięksi nie mogą. Nie mam pojęcia o matematycznych narzędziach z wyższych półek. Ale wiele lat temu podałem dowód HR. Dowód otrzymał jedynie wiele mumerów manuskryptów. Pewien dr. chemii i miłośnik teorii liczb nie odniósł się do mojego dowodu HR. Uznał, że rozwaliłem HB&S−D. Probem polega na tym, że Endriu Wiles szalał i często zmieniał treść HB&S−D. Dziwnie podszedł do tego prof. dr hab. Jerzy Browkin, znakomity specjalista w zakresie teorii liczb: " WSPÓLCZYNNIKI SĄ DOWOLNE, ALE USTALONE." G..no prawda! Jeden z nich musi wynikać.
7 gru 14:10
WueR:
7 gru 14:14
lwg: Ustal treść HB&S−D. Wtedy poszukam kilka swoich wariantów. Jeśli są coś warte, to tym razem Ty przygotujesz wszystko do publikacji, jako współautor (jeden z dwóch, czyli Ty i ja). Chyba, że Niemcy lub inni nie pozwolą. Tak nie będzie.
7 gru 14:21
Kacper:
7 gru 15:15
lwg: Jeżeli ktoś przez nieuwagę zarysuje sobie samochód o bardzo twardy stały stalowy występ, to powstanie charakterystyczna wgłębina, tzw. rysa, którą można powtórzyć. Gdy usuniesz ten stalowy występ, to wgłębiny nie odtworzysz idealnie. Podobnie każdy człowiek ma ustalone linie papilarne, które są niepowtarzalne. Analogicznie jest z nieparzystymi liczbami pierwszymi, w zbiorze których nie istnieje żaden szablon, lecz istnieje USTALONA PRZEZ BOGA NIEREGULARNOŚĆ. Udowodniłem, że zbiór liczb pierwszych i zbiór liczb nieparzystych złożonych są nieregularne i że te nieregularności są ustalone. Suma tych zbiorów daje zbiór regularny i ta regularność jest ustalona. Nie szukaj BOGA w liczbach pierwszych, bo Najwyższy rzeczywiście tam jest, ale Ci się nie objawi. Tylko BÓG nie jest durniem. Nigdy człeniu nie pytaj o istnienie drzewa genealogicznego BOGA.
7 gru 15:22
bezendu: Iwg widziałem, że mi odpowiesz. Tylko na Ciebie można liczyć. Tylko szkoda, że z psychiatryka wypuszczają na świętaemotka
7 gru 15:27
Kris: Co bierzesz Iwg?
7 gru 15:29
kyrtap: w tym co pisze Iwg jakiś tam cień prawdy zawsze jest
7 gru 15:39
lwg: Szybko zapominam większość treści waszych wpisów. Biada tym, których treści wpisów nie zapomnę. Będzie "BEZ PRZEBACZENIA". Radzę nie kusić losu ... .
7 gru 15:44
lwg: Panowie szlachta, nie pękajcie przed samymi sobą.
7 gru 16:13
lwg: bezendu, Dlaczego tak często wyskakujesz z psychiatrykiem? Przyznaj się, że w pozycji siedzącej coś bardzo cię boli ... . No cóż, bóle głowy biorą się często z powodu zawiści.
7 gru 19:09
lwg: bezendu, Otrzymałem informację, że cię sromotnie wypompkowano. Udział Stanisława Królaka w tej ostrej jeździe został odrzucony w sposób absolutny. Mogę ci bardzo pomóc. Wyślę ci kluczyk do twojego pępka. Po przekręceniu (bez klucza szyfrowego) dupsko odpadnie na bank i − po bólu.
7 gru 19:31
lwg: Endu nie istnieje. I dorze, bo masz prawo do niepowtarzalności. Ale mają naśladować ludzi wyjątkowych, jak Ty, czy ja. Bo coś się dzieje, mimo Twego niezrozumienia mnie.
8 gru 19:32
reyg: ... ahh ten lwg emotka czymże byłby ten świat bez takich ludzi?
8 gru 19:37
bezendu: to jak robimy z tym dowodem ? Napisz coś jeszcze
8 gru 19:43