matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zaznacz na osi liczbowej
malgorzata:
dane są zbiory A=(−2,3) B=<0,5) zaznacz na osi liczbowej A\B B\A
5 gru 13:00
malgorzata:
zbiory A=(−2,3) B=<0,5> zaznacz na osi liczbowej A\B B\A
5 gru 13:05
Bogdan:
A\B = (−2, 0) B\A = <3, 5)
5 gru 13:19