Ktoś wytlumaczy potęgi o takich samych wykladnikach ?
hmmm: | | 32 + 32 + 32 | |
Ktoś chciałby wytłumaczyć dlaczego |
| daje 30 .... |
| | 33 | |
4 gru 22:16
Saizou :
a ile to jest

+

+
4 gru 22:17
olala:

+

+

= 3*

tak samo : 3
2+3
2+3
2= 3*3
2= 3
1+2=3
3
4 gru 22:19
reyg: np. a
2+a
2+a
2=a
2(1+1+1), widzisz to

?
4 gru 22:19
hmmm: Juz juz rozumiem

to samo powtarza się trzy razy wiec 3 dzielone przez 3 daje zero , dziękuje
4 gru 22:20
hmmm: Aczkolwiek jeszcze jedno mam male niezrozumiałe zadanie ktoś może bychcial pomoc ?
4 gru 22:21