matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
silnia
pati:
hej miśki, jak sprytnie to obliczyć, bo na kalkulator to za duza liczba
(9!)
3
10!*8!
4 gru 22:15
Saizou :
(9!)
3
9!*9!*9!
9*8!*9!
9*9!
=
=
=
=...
10!*8!
10*9!*8!
10*8!
10
4 gru 22:19
pati:
dziękuje ;>
4 gru 22:22