| 1 | ||
(7,5:10+20:5 | )−2,5 | |
| 3 |
| 2 | 1 | 2 | ||||
(3− | ):(− | )* | ||||
| 3 | 3 | 7 |
| 2 | 1 | 1 | 3 | |||||
( | :2 | )(4 | −1 | ) | ||||
| 5 | 2 | 5 | 40 |
| 3X−1 | 2X+1 | x+1 | |||
− | ≤ | ||||
| 2 | 5 | 10 |
| 1 | 16 | |||
( 7,5 : 10 + 20 : 5 | ) − 2,5 = ( 0,75 + 20 : | ) − 2,5 = | ||
| 3 | 3 |
| 3 | 3 | 3 | 3 | |||||
= ( | + 20* | ) − 2,5 = ( | + 5* | ) − 2,5 = | ||||
| 4 | 16 | 4 | 4 |
| 3 | 15 | 18 | 2 | |||||
= ( | + | ) − 2,5 = | − 2,5 = 4 | − 2,5 = 4,5 − 2,5 = 2 | ||||
| 4 | 4 | 4 | 4 |
| 3 x − 1 | 2 x + 1 | x + 1 | |||
− | ≤ | / * 10 | |||
| 2 | 5 | 10 |