matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prawdopodobieństwo, zbiory
Mariusz:
OBLICZ PRAWDOPODOBIEŃSTWO ZDARZENIA: A\B JEŻELI B ZAWIERA SIĘ W A, P(A) = 0,8, P(B)= 0,5
4 gru 17:18
M:
23 sie 06:54
kerajs:
Skoro B⊂A to A=B+(A\B) , więc P(A\B)=0,3.
27 sie 11:52