matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź pole powierzchni i objętość równoległościanu rozpiętego na wektorach
Mateusz:
Znajdź pole powierzchni i objętość równoległościanu rozpiętego na wektorach (BARDZO PROSZĘ O POMOC) (W)a = [2, −1, 1], (W)b = [0,3,1], (W)c = [1,1,0],
4 gru 16:26