matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
kasia:
wykres funkcji f(x)=4
x
−
1
,
5
przecina oś OY w którym punkcie? a. (0;0,125) b. (1,5;0) c. (0;−1,5) d.(0;0,5) pomoże mi ktoś ?
4 gru 15:01
olala:
P
OY
(0,y)
1
y= 4
−1,5
=
=0,125
8
odp a)
4 gru 16:16