Mam z tym problem. W odpowiedzi ma być podana suma liczba a i b
darkrider: 2√2 * 0,252 * 1/8 * 23√2 / 2 * 64−2
2 gru 19:11
J:
.. ile wynosi a , ile b ?
2 gru 19:14
darkrider: ups zapomniałem napisać a√b czyli np. jak wyjdzie 2√4 to 2+4=6 i to jest odpowiedz
2 gru 19:16
darkrider: ktoś da rade?
2 gru 19:52
J:
..trochę ta treść jest mętna, ale jeśli wyjdzie 2√4 = √4 + √4 = 2 + 2 i a = b
..albo np. = 4 + 2√3 , czyli a = 4 i b = 2√3...
2 gru 19:57
darkrider: no a ile wyjdzie bez uwzgledniania a i b?
2 gru 20:01
J:
..nie znam dokładnej treści zadania i nie mam zamiaru się domyślać ...
2 gru 20:02
darkrider: poprostu obliczyć ten przykład... bez żadnej treści jedyna to "Oblicz"
2 gru 20:05
J:
to po co mieszasz do tego jakieś: a i b ..?
2 gru 20:06
darkrider: dobra sory i tak juz mi sie czas skonczył i dostałem 0 dzięki za pomoc
2 gru 20:07