,./,.,/
quarhodron: | | 4x | |
lim |
| prosta granica ale mam błędny wynik |
| | 3sin2x | |
x→0
2 gru 00:10
bezendu:
2 gru 00:21
quarhodron: tzn. że jestem lepszy pd Pana Krysickiego ?
2 gru 00:27
bezendu:
Nie jesteś lepszy i nigdy nie byłeś
2 gru 00:28
quarhodron: to dlaczego on ma 1/3?
2 gru 00:30
bezendu:
Bo w tej książce są błędy, takie rzeczy się zdarzają. Ameryki nie odkryłeś i Nobla nie
dostaniesz...
2 gru 00:33
quarhodron: ok
2 gru 00:36
Gustlik: | | sinx | |
Korzystam z limx→0 |
| =1 |
| | x | |
| | 4x | | 2x | | 2 | |
limx→0 |
| =limx→0 |
| *2= |
| masz dobrze. |
| | 3sin2x | | 3sin2x | | 3 | |
2 gru 01:42