matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba jest równa
asdf13:
Liczba (
√
10
)
2−log4
jest równa
1 gru 23:38
pigor:
..., np. tak :
√
10
2−log4
=
√
10
2
*
√
10
log4
−1
= 10*10
2log2
−2
= = 10*10
log2
−4
= 10*2
−4
=
10
16
=
5
8
= 0,625. ...
1 gru 23:53
dd:
? ....=
5
2 gru 00:08