matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w odp. jest nieskończenie wiele rozwiązań, mi wychodzi x=0
Potrzebująca *,*:
2−3×
Wykres funkcji g jest symetryczny do wykresu funkcji f(x) =
względem osi OY podaj
x
wykres asymptot i wzòr oraz rozwiąż ròwnanie f(X) =g(x)
30 lis 18:26