matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc w zadaniu z chemi
educha:
tlenek miedzi ( II )+węgiel=miedź+tlenek węgla(IV) tlenek miedzi(II)+wodór=miedź+tlenek wodoru magnez+tlenek węgla (IV)=tlenek magnezu+węgiel
29 lis 19:59
Metis:
matematyka
.pisz.pl
29 lis 20:12