matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
paulina:
pierwiastek 3 stopnia z 8 wynosi 2 ale jak to obliczyc
17 lis 19:13
Godzio:
3
√
8
=
3
√
2*2*2
=2 lub
3
√
8
=
3
√
2
3
=2 lub
3
√
8
=
3
√
2
3
=(2
3
)
1
3
=2
3*
1
3
=2
1
=2
17 lis 19:16