matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile to bedzie?
jaa:
3
√
2
*(
3
√
2
)
2
Ile to bedzie? pierwiastek 3 stopnia z 2 razy pierwiastek 3 stopnia z 2 do kawdratu?
29 lis 16:52
patkiii:
=
3
√
2
*
3
√
4
=
3
√
8
=2
29 lis 17:07