matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wspolrzedne srodka odcinka AB ,jesli
kaska:
a) A=(4,−1), B=(6,−5) b) A=(6,2), B=(3,0)
26 lis 20:21
trq:
4+6
−1−5
a) S=(
,
)
2
2
S=(5,−3)
6+3
2+0
b) S=(
,
)
2
2
S=(4,5;1)
26 lis 20:26
kaska:
26 lis 20:35