matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
gimigis:
2
2
dlaczego w zadaniu sinx + sin2x = 0 mam odpowiedź x = −
π + 2kπ, x =
π + 2kπ,
3
3
x = kπ
17 lis 17:32
gimigis:
pomoże ktoś
17 lis 17:53
gimigis:
już wiem
17 lis 18:13