matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
szakalbf:
mam f(x)= log
2
x , jeśli będzie g(x)= −log
2
x czym wykresy sie beda róznic?
25 lis 22:17
KrzysztofŁ:
Wykres g(x) będzie symetryczny do wykresu f(x) względem osi OX
25 lis 23:37
Eta:
−log
2
x= log
1/2
x
26 lis 01:09