matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
udowodnij tożsamość
Rychu66:
tg
2
x−sin
2
x=tg
2
x*sin
2
x
17 lis 17:30
Godzio:
pomoge
17 lis 17:33
Godzio:
sin
2
x
sin
2
x*cos
2
x
sin
2
x(1−cos
2
x
L=tg
2
x−sin
2
x=
−
=
=
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
sin
2
x
*sin
2
x =tg
2
x*sin
2
x
cos
2
x
L=P
17 lis 17:35