pomocy:(
Madzia:): −233
17 lis 17:15
katarzynkaa: −827 jeżeli potega jest do całego ułamka
17 lis 17:18
Madzia:): tak jest
17 lis 17:18
Madzia:): dziękuje
17 lis 17:20
Madzia:): (−3)5=?
17 lis 17:20
17 lis 17:23
katarzynkaa: policz sobie dziecino

niemasz kalkuratora?
(−3)
5= −243
17 lis 17:24
Godzio: (−3)*(−3)=9
9*(−3)=−27
−27*(−3)=81
81*(−3)=−243
17 lis 17:25
Madzia:): Kurwa mam


tylko mi sie nie chce!
17 lis 17:26
Madzia:): dziękuje

"Godzio"a tak wg. jak masz na imie "Godzio"
17 lis 17:27
Madzia:):
17 lis 17:28
katarzynkaa: to niech ci sie zachce, ludzie tu maja wieksze problemy niż brak umiejetności posłygiwania się
kalkulatorem!...
17 lis 17:29
katarzynkaa: to niech ci sie zachce, ludzie tu maja wieksze problemy niż brak umiejetności posłygiwania się
kalkulatorem!...
17 lis 17:30