matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
madzik:
Suma wyrazów nieskończonego ciągu geometrycznego an=3*5
−n
, n≥1 jest równa?
25 lis 17:29
Tadeusz:
a
1
=3/5 q=1/5 S
n
=...
25 lis 17:34
madzik:
Okej, dzięki,błąd w obliczeniach
25 lis 18:40