matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba
titti:
plne
liczba 3
9
/
4
jest równa
jak to obl?
23 lis 19:24
J:
a co masz zrobić ...?
23 lis 19:29
Eta:
..=9
4
√
3
23 lis 19:29
titti:
Eta: jak to zostało wyliczone?
23 lis 19:30
J:
..aż sam jestem ciekawy...? ...
23 lis 19:31
J:
...dobra , widzę ...
23 lis 19:32
patkiii:
=
4
√
19683
23 lis 19:32
Eta:
A no tak :
(3
9
)
1/4
=( 3
8
*3)
1/4
= 3
2
*3
1/4
=9
4
√
3
23 lis 19:32
patkiii:
=
4
√
3
9
23 lis 19:34
Eta:
Co jeszcze chce
patkiii
?
23 lis 19:35
patkiii:
Nie już nic, masz rację
23 lis 19:36
Eta:
To łap
patkiii
....
23 lis 19:38
patkiii:
A dziękuję
23 lis 19:41