matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba jest równa
zolo:
liczba (3+
√
3
/
√
3
)
2
jest równa.... 4, 9, 3+
√
3
/3, 4+2
√
3
można szczegółowe wyjaśnienie?
23 lis 19:03
J:
9 + 6
√
3
+ 3
12 + 6
√
3
=
=
= 4 + 2
√
3
3
3
23 lis 19:05