matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
F. kwadratowa
Karola:
Znajdź współrzędne punktów przecięcia paraboli y= x
2
+ 2x +5 z prostą y=−x+2 Proszę o pomoc
23 lis 15:39
Mila:
x
2
+ 2x +5=−x+2 rozwiąż równanie
23 lis 16:23
Eta:
23 lis 16:25