matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
Ramzes:
(log
5
16 − log
5
80)
2
=
23 lis 14:34
J:
= (log
5
5
−1
)
2
= ..
23 lis 14:37
Ramzes:
=−2 ?
23 lis 14:41
Eta:
(−1)
2
=.......
23 lis 14:42
Ramzes:
=1
23 lis 14:44