matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Katarina:
Pomoze ktos albo podpowie ? OBLICZ WARTOŚĆ WYRAŻENIA( 2
2
5+2
2
5) Odpowiedz to 2
2
6
23 lis 13:36
Katarina:
Źle zapisałam 2
2
5
+2
2
5
. Odpowiedz 2
2
6
23 lis 13:37
Eta:
+
= 2*
tak? to 2
25
+2
25
=2*2
25
= .... no i masz odp
23 lis 13:39