sinus
emerso: SinUs beta wyszedł mi 0,5412 czyli ma 57 stopni czy 33?
23 lis 12:37
23 lis 12:38
emerso: Tu jest tylko sinus alfa
23 lis 12:39
emerso: Rozwraz trójkąt o danych bokach i kątach
A) a=8cm b=5cm alfa=60
B) b=8cm c=4cm alfa=100
C) a=3 b=4 c=5
23 lis 12:45
emerso: Podajcie chociaż wyniki by porownac
23 lis 13:04
razor: rozważyłem te trójkąty, co dalej?
23 lis 13:08
emerso: Rozwiaz
23 lis 13:13
kinder: chodzi mi tylko o wyniki
23 lis 14:01
kinder: moze ktos rozwiazac i podac wyniki
23 lis 14:02