POLE OSI
menia: POLE FIGURY OGRANICZONEJ OSIA X i WYKRESAMI FUNKCJI p i g , TAKIMI .ZE g(x)=x+2 i p(x)=−x+2
JEST RÓWNE ; A6 B4 C3 D5
16 lis 23:19
AROB: pomagam
16 lis 23:21
Godzio:

g(x)=x+2
podstawiamy 2 pkt
g(−2)=0
g(0)=2
p(x)=−x+2
p(2)=0
p(0)=2
a=4
h=2
P=4
16 lis 23:24
Godzio: ojć

zapomniałem napisać "pomagam"
16 lis 23:25
AROB:

Odp. B
16 lis 23:27
AROB: Oj,
Godzio, popraw się

!
16 lis 23:28
menia: DZIĘKI BUZIAKI
16 lis 23:29
Godzio: przecież dobrze

?
16 lis 23:40
Godzio: a nie, to nie chodzi o rozwiązanie
16 lis 23:40
AROB: 
, oczywiście, że chodzi tylko o dyscyplinę.
16 lis 23:59