:)
:): W przedziale <2;32) potęg liczby 2 jest:
a. 2 b. 3 c.4 d.5
16 lis 20:24
Krzysiek2005: 4
16 lis 20:35
Ares:
21=2 22= 4 23= 8 24= 16 ....... należą
25= 32 ....... nie należy
odp; c)
16 lis 20:39
arletka628: a=3√−15 ; b= p3{−4{17}{27}
25 wrz 22:29
arletka628: a=3√−15 5/8 ; b=3√−4 17/27
25 wrz 22:31
Kasia.: | | 5 | | 125 | | 3√125 | | 5 | |
3√ −15 |
| = 3√ |
| = |
| = |
| |
| | 8 | | 8 | | 3√8 | | 2 | |
25 wrz 22:43
Kasia.: z minusem powinno być, sorki
25 wrz 22:44
Kasia.: b obliczysz w ten sam sposób
25 wrz 22:44