matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametr m
xyzstart:
naszkicuj wykres funkcji f i okresl liczbe rozwiazan rownania f(x)=m w zaleznosci od parametru m. f(x)=
√
x
2
+
√
x
2
−6x+9
21 lis 15:54
Kaktus:
f(x)=|x|+|x−3|
21 lis 15:55
xyzstart:
cos wiecej moze.
21 lis 16:01