matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy log
piotrek:
log o podstawie pierwiastek3 z liczby pierwiastek 3 stopnia z 9 wynik mi wychodzi 1/3 a w odp 4/3 jak
19 lis 22:34
Eta:
n
log
a
m
(a
n
)=
m
2
3
log
3
1/2
3
2/3
=
=.....
1
2
19 lis 22:40