matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
muflon:
Granica w 0 x*ctgx to ?
19 lis 21:18
Eta:
x
f(x)=
*cosx
sinx
g= ......... =1
19 lis 21:22
muflon:
granica sinx/x=1=granicax/sinx ?
19 lis 21:31
Eta:
też =1
19 lis 21:32
muflon:
dziekuje
19 lis 22:14