dlaczego
ks: (√3−i)5 dlaczego wychodzi mi 16√3+16i a ma wyjść : −16√3−16i wg odpowiedzi
19 lis 21:07
ks: jest to bardzo pilne
19 lis 21:25
Mila:
z=
√3−i
|z|=
√3+1=2
| | 11π | | 11π | |
z5=25*(cos(5* |
| )+i sin(5* |
| ))= |
| | 6 | | 6 | |
=32*(cos(8π+
76π)+isin(8π+
76π)=
20 lis 15:24
daras: juz chyba za późno Mila rano miała z tego koło
20 lis 16:35
Mila:
Na naukę nigdy nie jest zbyt późno. Jeśli chce się nauczyć to spojrzy, jeśli ZZZ, to jej
strata.
20 lis 16:37
daras: a jeśli ZZZZ ?
20 lis 20:25