matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
czczcz:
pilne
liczbą przeciwną do liczby log
1
3
9 jest liczba: −9, u−{1}{2}, {1}{9},2
19 lis 18:22
52:
log
1/3
9=log
3
−1
3
2
=2*(−1)=−2 A co to jest liczba przeciwna ?
19 lis 18:25
J :
.... 2
19 lis 18:25
52:
Witaj
J
. szkoda że nie pomyślał nad tym
...
19 lis 18:26