| π | π | π | π | π | π | |||||||
= (sin2 | + cos2 | + cos2 | −sin2 | + 2isin | cos | )6 = | ||||||
| 6 | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 |
| π | π | π | π | π | π | |||||||
(2cos2 | +2isin | cos | )6 = (2cos | )6(cos | +isin | )6 = | ||||||
| 6 | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 |
| π | π | |||
27(cos | +isin | )6 = ... | ||
| 6 | 6 |
| π | π |
|
| |||||||||||||||||||||||
1+cos | =cos0+cos | =2cos( | )*cos( | )= | ||||||||||||||||||||||
| 3 | 6 | 2 | 2 |
| π | −π | π | ||||
=2cos | cos | =2cos2( | ) | |||
| 6 | 6 | 6 |
| π | π | π | π | π | ||||||
(1+cos | +i sin | )=2cos2( | )+2*sin | cos | )*i= | |||||
| 3 | 3 | 6 | 6 | 6 |
| π | π | π | ||||
=2cos | *(cos | +i sin | i) | |||
| 6 | 6 | 6 |
| π | π | π | π | √3 | ||||||
|z|=|2cos2( | )+2*sin | cos | )*i|=2cos | =2* | =√3 | |||||
| 6 | 6 | 6 | 6 | 2 |
| π | π | |||
z6=(√3)6*(cos(6* | )+i sin(6* | ))=27*(−1+0i)=−27 | ||
| 6 | 6 |