matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
doris:
Rozwiąż układ równań :
√
2
x +
√
3
y=
√
3
+2 x−2
√
2
y=−
√
2
19 lis 15:03
Hajtowy:
x=−
√
2
−2
√
2
y Podstaw do 1 i licz
19 lis 15:08
Hajtowy:
x=
2
√
2
y
−
√
2
19 lis 15:08
doris:
licze ale wychodza głupoty
19 lis 15:38