matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria :C
kasia:
jeśli α jest kątem rozwiartym i sinα =
1
3
, to: tgα = −2
√
2
tgα = −
√
2
/ 4 tgα =
√
2
/ 4 tgα = 2
√
2
19 lis 15:03
kasia:
bardzo proszę o pomoc, ratunku
19 lis 15:27