matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz 27do potęgi log przy podstawie 3 z 2-1/3
asia:
18 lis 17:08
J :
= 3
2log
3
2
−1/3
= 2
−2/3
= ...
18 lis 17:13
J :
1
..źle .. = 3
3log
3
2
−2/3
= 2
−2
=
..
4
18 lis 17:21