matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fg
maniek:
π
sin(
+b)=1
2
Jak to policzyc prosze o pomoc
18 lis 13:24
J :
π
π
+ b =
+ 2kπ
2
2
18 lis 13:27
Janek191:
π
π
sin(
+ b ) = 1 = sin(
+ 2π*k)
2
2
π
π
+ b =
+ 2π*k
2
2
b = 2π*k , gdzie k − dowolna liczba całkowita
18 lis 13:29
maniek:
dzieki chlopaki
18 lis 15:53