matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
analiza matm.
kama94:
Zad. 1. Określić dziedzinę naturalna i zbiór wartości funkcji: f(x) = log
3
|sin x| Zad. 2. Określic ( i uzasadnić że istnieje) złożenie f ◦ g f(x) =
1
x
, g(x) = x
2
Proszę o pomoc o kochani
17 lis 20:08
kama94:
REPLY
17 lis 21:25