matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
bro:
Jak rozwiązać cos takiego jak 4
log
2
5
17 lis 20:03
bro:
zrobić tu tak że 4 to jest 2
2
i co dalej...?
17 lis 20:04
Gray:
...=(2*2)
log
2
5
= 2
log
2
5
*2
log
2
5
=5*5=25
17 lis 20:06