matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
zenon:
Funkcja wykładnicza określona wzorem f(x)= 3
x
przyjmuje wartość 6 dla argumentu A. x=2 B. x= log
3
2 C. x= log
3
6 D. x= log
6
3
17 lis 19:19
ciekawsky:
3
x
=6 log
3
3
x
= log
3
6 x= log
3
6
17 lis 19:20