matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
jasiek:
1000
1
−log2
17 lis 15:18
jasiek:
1000
1
−
l
o
g
2
17 lis 15:19
J :
1000
1000
1000
=
=
=
= 125
10
3log2
10
log8
8
17 lis 15:23
pigor:
..., np. tak :
1000
1−log2
=
(10
3
)
log10−log2
= 10
3log5
= = 10
log5
3
= 10
log125
=
125
. ...
17 lis 15:24