| log1003 | log1005 | |||
a=[5 do | * 3do | ]2log158 | ||
| log3 | log5 |
| log1003 | log510 | |||
5 do | =5 | |||
| log3 | log5100 |
| log1005 | log310 | |||
3do | =3 | |||
| log5 | log3100 |
prosze o pomoc
| log310 | ||
zamień log510= | ||
| log35 |
| log3100 | ||
log5100= | ||
| log35 |
cos mam zacmienie dzisiaj...
ok w takim razie wychodzi
| log310 | log310 | |||
[5 do | * 3 do | ]log1564 | ||
| log3100 | log3100 |
| log310 | ||
wtedy (15do | )log1564 cóz dalej? | |
| log3100 |
tez tak kombinowalem.. gdzies robie blad moze ktos inny pomoze
| log23 | ||
log1003= | ||
| log2100 |
| log23 | ||
log3= | ||
| log210 |
| log1003 | log23 | log210 | |||
= | * | = | |||
| log3 | log2100 | log23 |
| log23 | log210 | 1 | |||
* | = | ||||
| 2log210 | log23 | 2 |