matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba z logarytmem do kwadratu
ori:
√
10
2−log4
16 lis 14:34
J :
co jest pod pierwiatkiem ...?
16 lis 14:36
ori:
10
16 lis 14:39
ori:
(
√
10
)
2−log4
16 lis 14:40
J :
10
10
5
=
=
=
10
log4
4
2
16 lis 14:42