matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wiem czy dobrze
ewa:
7
4
5
4
*4
3
16 lis 00:28
Jolanta:
7
!
=
4
!
(7−4)
!
16 lis 00:43
Jolanta:
4
!
*5*6*7
5*6*7
=
=5*7
4
!
*3
!
1*2*3
5*7*5
4
*4
3
=5
5
*4
3
*7
16 lis 00:55