14 lis 15:08
kyrtap:
14 lis 15:21
kyrtap: i mam pytanie tam w rozwiązaniu jest dla x<0 "−
6√−x" nie powinno być
6√−x
14 lis 15:22
kyrtap:
14 lis 15:40
kyrtap:
14 lis 15:45
kyrtap: ktoś pomoże?
14 lis 15:59
kyrtap: 
14 lis 19:45
kyrtap:
14 lis 19:56
daras: witaj kyrtap
wszyscy mecz oglądali
14 lis 19:57
kyrtap: nie wierzę jakoś w Piłkarzy dopóki nie będę na dobrym miejscu w jakiejś imprezie
14 lis 20:00
kyrtap: będą*
14 lis 20:00
kyrtap: ps nie ma narazie czym się fascynować
14 lis 20:04
Mila:
f(x)=−x6 dla x<0
Ten
g(x)=6√−x wykres nie jest symetryczny względem prostej y=x
h(x)=−6√−x jest funkcją odwrotna do y=−x
6 określonej dla x<0
14 lis 23:05
kyrtap: Czyli funkcja odwrotna musi być zawsze symetryczna do funkcji początkowej
14 lis 23:12
Mila:
Wykres Funkcji odwortonej ...
Względem prostej y=x
Przećwicz to na gałązkach funkcji y=x2.
14 lis 23:15
kyrtap: ok wykres funkcji odwrotnej względem prostej y= x , zapamiętam to
14 lis 23:19